VI HJÄLPER DIG PÅ VÄGEN

Planeringsfasen

Ansökan av projektmedel, cykelhubar, infrastruktur, vision, fallgropar att se upp med. Vi rekommenderar projektstöd eller:

Uppstartsfasen

Projektledarstöd, markägarkontakter, skyltning, målgruppsanalys, klimatanpassningsanalys mm. Vi rekommenderar projektstöd, analys och:

Uppbyggnadsfasen

Avtal, kontrakt, utbildningar för besöksnäringen, leddragningar, ledbyggarskola mm. Vi rekommenderar affärsutvecklingsserier och:

Etableringsfasen

Från projekt till affär. Entreprenörskap, marknadsföring, paketering, hemsida, mm. Vi rekommenderarar affärsutvecklingsserier och kurs 6.

Driftfasen

Från projekt till drift. Huvudmannaskap, ersättningsmodeller, paketering, marknadsföring och sälj mm. Vi rekommenderar projektstöd och affärsutvecklingsserier.

I VILKEN FAS BEFINNER DU DIG?


VÄLJ BLAND: Anpassade utbidningar, projektstöd, hjälp med analys eller beslutsunderlag.


ELLER STÄLL EN FRÅGA OM ANPASSAT INNEHÅLL

Inspireras av vårt utbildningsmaterial i färdiga moduler. Vi erbjuder stöd och hjälp oavsett om du är i uppstartsfasen eller har kommit en bit på väg. Vi skräddarsyr varje utbildning och anpassar uppdrag efter dina behov.

Vi har gjort en utbildningsserie i 6 steg för dig som ska bygga upp ett cykelområde. Från projektstart till drift. Vi har också samanställt en kortversion men där du kan lägga till projektledarstöd. Den hittar du här. Men du är kanske redan en bit på väg och behöver ett anpassat innehåll? Kontakta oss så hjälper vi dig med en offert. 

Kommande evenemang och utbildningar

Detta kan du ta del av


Vi jobbar främst mot regioner, kommuner, destinationer och företag, men ibland vill en cykelklubb ha hjälp eller privatpersoner. Till vänster hittar du våra publika evenemang. Du hittar cykelpaket, kurser och guidningar på våra andra sidor. Boka ditt cykelpaket på swedenbybike.com eller en cykelkurs på bikeinbergslagen.se